Στις αρχές του 1964 με έδρα ένα μικρό κατάστημα επί της οδού Λιοσίων 194 ο Βασίλειος Σκιαδάς νεαρός τότε, εργατικός και φιλόδοξος ξεκίνησε την εμπορική του δραστηριότητα ασχολούμενος με την νέα για την εποχή εφαρμογή της χρήσης υγραερίου για οικιακή και επαγγελματική κατανάλωση. Πολύ γρήγορα και παράλληλα άρχισε και την εμπορία συσκευών υγραερίου. Πολλές και πετυχημένες συνεργασίες τόσο με Έλληνες κατασκευαστές όσο και με Ευρωπαϊκούς οίκους σύντομα τον οδήγησαν στην αλλαγή προσανατολισμού της δραστηριότητας του.

Έτσι από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 ασχολείται αποκλειστικά με την αντιπροσώπευση,  εισαγωγή και εμπορία, χονδρικώς και λιανικώς, συσκευών υγραερίου  σε όλη την ελληνική επικράτεια. Στα μέσα του ’86 κατοχυρώνεται το DIN-GAS ως λογότυπο της επιχείρησης μας. Με αυτό το σήμα και μέχρι σήμερα συνεχίζεται η επιτυχής παρουσία της στην Ελληνική αγορά συμπληρώνοντας 43 χρόνια λειτουργίας. Από το 1996 η έδρα της επιχείρησης μας  μεταφέρεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση στην οδό Βουλγαροκτόνου 43 στο Μενίδι Αττικής. Με την αλλαγή της έδρας αλλάζει και η εσωτερική δομή της επιχείρησης μας διατηρώντας τον οικογενειακό χαρακτήρα της. Ο Βασίλειος Σκιαδάς παραμένει ο κύριος μοχλός ανάπτυξης και εποπτείας του τομέα πωλήσεων και η Κωνσταντίνα Σκιαδά σύζυγος και στενή συνεργάτης του όλα αυτά τα χρόνια αναλαμβάνει την οικονομική και διοικητική διαχείριση.

Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι γιατί στην γκάμα των προϊόντων που εισάγουμε και εμπορευόμαστε περιλαμβάνονται τα πλέον αξιόπιστα. Έχουμε επιτύχει αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους, τα προϊόντα των οποίων διακρίνονται για την ασφαλή λειτουργία τους την υψηλή αισθητική , την αξιόπιστη τυποποίηση και την εγκεκριμένη πιστοποίηση.

Η πολιτική μας είναι να παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση  και διαρκή υποστήριξη μετά την πώληση των προϊόντων μας. Έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και διαρκές stock ανταλλακτικών κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Στα χρόνια που πέρασαν γίναμε πλουσιότεροι σε εμπειρία και γνώσεις και σήμερα μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις των νέων εφαρμογών  στη χρήση του υγραερίου και  του φυσικού αερίου.